Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

  • Ontwikkelaar KOEI TECMO GAMES
  • Eerste releasedatum 24 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Atelier Ryza 3 verschijnt een maand later

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key gaat niet langer in februari uitkomen. Via een Tweet krijgen we te weten dat de game wordt uitgesteld.

Niet getreurd, want Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key verschijnt nog steeds dit jaar. Via de Tweet laat de studio weten dat ze tijdens de ontwikkeling al verschillende uitdagingen zijn aangegaan. Het gaat dan om het verkennen van open velden en de grafische kwaliteit van de personages. Om het verhaal en deze series te belonen met een goed einde, hebben ze nog wat extra tijd nodig. Hierdoor wordt de releasedatum van Aterlier Ryza met een maand verschoven.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key verschijnt nu op 24 maart 2023 voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?