Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

  • Ontwikkelaar KOEI TECMO GAMES
  • Eerste releasedatum 24 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre JRPG
  • Gameliner score

Verschillende DLC's voor Atelier Ryza 3 onderweg

De uitgever Koei Tecmo heeft de planning van de DLC's voor Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key aangekondigd. Er zijn in totaal zes DLC-pakketten bekendgemaakt, waarvan de eerste tegelijkertijd met de normale game uitgebracht wordt.

In de eerste DLC's met de naam Endless Summer Splash! zitten nieuwe badpakken voor Ryza en haar vrienden. De tweede DLC, genaamd "Far East Travelers", zal in mei worden uitgebracht en voegt opnieuw extra kleding toe aan het spel. In mei verschijnen er nog twee andere DLC's. De twee laatste DLC's staan voor eind juni op de planning. In deze laatste vier DLC's die verschijnen zitten onder andere nieuwe verhalen, personages en nog meer kledingstukken. Verschillende DLC's zijn gratis, terwijl anderen extra geld kosten.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key verschijnt op 24 maart. Het is beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?