TOEM

  • Ontwikkelaar Something We Made
  • Eerste releasedatum 17 september 2021
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Puzzel , Indie
  • Gameliner score

Avonturengame TOEM verschijnt later deze maand

We hebben eindelijk een releasedatum van de avonturengame TOEM gekregen. De game verschijnt later deze maand.

Tijdens de Nintendo Indie World-presentatie afgelopen maand werd de handgetekende avonturengame TOEM aangekondigd. TOEM is een game met een bijzondere art style. De game is namelijk volledig in zwart-wit en heeft handgetekende graphics. In de game is het de bedoeling dat je door het Scandinavische platteland reist en mensen helpt met je camera. In Nils' preview van TOEM kun je lezen hoe dat eraan toe gaat. Ontwikkelaar Something We Made heeft nu de releasedatum van de game bekendgemaakt. We kunnen TOEM later deze maand al gaan spelen. Daarnaast is ook bekendgemaakt dat de game niet alleen naar pc en Switch komt, maar ook naar de PS5.

TOEM verschijnt 17 september voor de pc, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Something We Made

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?