TOEM

  • Ontwikkelaar Something We Made
  • Eerste releasedatum 17 september 2021
  • Platformen Pc , Nintendo Switch , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Puzzel , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Handgetekende avonturengame TOEM komt naar Switch

Zoek je een goedkoop alternatief op een fotoreisje naar Zweden? Dan is TOEM een game die je op je verlanglijstje kunt zetten.

Tijdens de Nintendo Indie World-presentatie van vandaag werd onthuld dat de handgetekende avonturengame TOEM naar de Nintendo Switch komt. In de game kun je het gesprek aangaan met tal van excentrieke personages. Je lost hun problemen op door plaatjes te schieten in verschillende rustgevende omgevingen. De zwart-witte omgevingen zijn gebaseerd zijn op het Scandinavische platteland. Door de fotografiegameplay doet de titel enigszins denken aan het onlangs verschenen New Pokémon Snap. Alleen dan net iets minder kleurrijk.

TOEM verschijnt in het najaar van 2021 op de Nintendo Switch en pc.

BRON Nintendo Indie World

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?