Avowed is ook in third-person te spelen

Geplaatst: 11 juni 2024 09:45
-

RPG-fans kunnen hun hart ophalen, want Avowed is ook in third-person te spelen. Check hier de nieuwe gameplaybeelden afkomstig van de Xbox Deep Dive!

Tijdens de Xbox Podcast schoof Game Director Carrie Patel van Obsidian Entertainment aan om uitgebreid te vertellen over Avowed. Zo is de RPG in third-person te spelen. Avowed is vooralsnog een first-person game, maar spelers krijgen de optie om het avontuur in de derde persoon te beleven. Verder claimt Patel dat Avowed zich in de allerlaatste fase van de ontwikkeling bevindt. Obsidian is nu vooral nog bezig met het polijsten van de game. Eén van de onderdelen die flink onder handen genomen is, is de combat. De impact is veel kenbaarder gemaakt en de hit-registraties zijn een stuk beter op te merken. In Avowed staat het mixen en matchen van jouw vaardigheden centraal. Je kan op elk moment in de game respeccen - oftewel opnieuw je personage's vaardigheden vormgeven. Het is een volwaardige Obsidian RPG te noemen en dit is te zien aan de diverse dialoogopties, compagnons en de alternatieve manieren om combat te benaderen. Tot slot zijn er vier soorten gear: Common, Fine, Exceptional en Legendary. Spelers kunnen hun eigen gear upgraden.

Avowed kent officieel geen releasedatum, maar Obsidian had per ongeluk via een blog al de lanceringsdatum vrijgegeven. Verwacht op 12 november met de RPG aan de slag te kunnen op de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avowed

Ontwikkelaar:

Obsidian Entertainment

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

12 november 2024

-

Pc, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord