Avowed verschijnt nog steeds dit jaar

Geplaatst: 9 juni 2024 20:30
-

De aankomende RPG van Obsidian is present tijdens de Xbox Games Showcase. Beleef hier de nieuwe trailer van Avowed! En daarin wordt duidelijk dat de game nog steeds dit jaar gaat verschijnen.

Als je zit te wachten op de releasedatum van Avowed dan moet ik je teleurstellen, want die werd aan het eind van de trailer niet getoond. We krijgen wederom te horen dat we naar de Living Lands worden gestuurd om daar te vechten tegen de wezens van de Dream Scourge. Dit doe je met verschillende wapens en dat moet natuurlijk even worden getoond. Daarnaast zien we vooral de gebieden en het parcour dat de game te bieden heeft. Met de woorden die in beeld verschijnen wordt het duidelijk dat we een kant kunnen kiezen om zo je eigen lot in handen te nemen. Eerder dit jaar werden al de combat en RPG-systemen van Avowed uitgelicht.

Avowed staat nog steeds op de planning voor het einde van dit jaar. De game komt naar pc en de Xbox Series en is direct via Game Pass te spelen.

Bron: Xbox Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avowed

Ontwikkelaar:

Obsidian Entertainment

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

12 november 2024

-

Pc, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord