Video: Combat, RPG-systemen en meer in Avowed

Geplaatst:

Avowed - de aankomende RPG van Obsidian Entertainment - staat in de spotlight tijdens de Xbox Developer_Direct. Lees hier wat de ontwikkelaar te melden heeft!

Het is een actievolle bende in The Living Lands! De wereld van Avowed zit vol met gevaren, maar gelukkig is jouw personage er ook niet vies van om een beetje gevaar te stichten. Je kan met diverse aanvalsstijlen aan de bak en je kan ze wisselen tijdens de combat-scenario's. Zo deel je eerst een flinke melee-stoot uit, om vervolgens twee magische wanden tevoorschijn te toveren. Naast de combat krijgen we meer te zien van de RPG-systemen. De specialiteit van Obsidian keert weer terug en de rijke wereld zit vol met quests, waarbij de speler moet kiezen welk pad ze bewandelen. Niet alleen lijkt het narratief wederom tot in de puntjes verzorgd te zijn - ook de visuele uitstraling van de wereld is een lust voor het oog. En die nieuwe key art? Om van te smullen!

Avowed staat op de planning voor het laatste kwartaal van 2024 voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Xbox Developer_Direct
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avowed

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

Q4 2024

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord