Avowed verschijnt pas in vroeg 2025

-

Mensen die niet kunnen wachten op de release van Avowed, moeten zich wellicht voorbereiden op een vervelend nieuwtje. Volgens een insider wordt de RPG uitgesteld.

De insider is er eentje met flink wat aanzien. Het gaat om de journalist Tom Warren van The Verge. De beste man is altijd up-to-date met de nieuwtjes rondom Microsoft. Volgens zijn bronnen heeft hij vernomen dat de ontwikkeling van Avowed prima gaat, maar dat de aankomende titel van Obsidian Entertainment toch met een uitstel te maken krijgt. Wat is dan precies de reden? Kennelijk wordt er gesproken over een hele drukke periode voor Game Pass in het laatste kwartaal van 2024. Denk hierbij aan games, zoals S.T.A.L.K.E.R. 2, Indiana Jones and the Great Circle, Black Ops 6 en vele andere grote games. Door de release te verschuiven naar het begin van 2025 krijgt Avowed meer ruimte om zichzelf te doen gelden.

Avowed 2025 releasedatum

Avowed is in ontwikkeling voor de pc en Xbox Series X|S. Het is even wachten op bevestiging vanuit kamp Xbox.

Update: De kogel is door de kerk en Avowed heeft een nieuwe datum te pakken. Op 18 februari 2025 kunnen RPG-liefhebbers met het nieuwe avontuur van Obsidian Entertainment aan de slag.

Bron: The Verge
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avowed

Ontwikkelaar:

Obsidian Entertainment

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

18 februari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord