Baldur's Gate 3 krijgt geen nieuwe inhoud

Geplaatst:

Larian Studios werkt aan een nieuwe update voor Baldur's Gate 3. Veel meer nieuwe inhoud krijgt de game echter niet.

In de recente community-update van Larian Studios uit het team haar dankbaarheid voor de erkenning die ze ontving bij de BAFTA Games Awards 2024, waar Baldur's Gate 3 verschillende prijzen won. De studio bedankt de gemeenschap voor hun steun en kondigt ook een aantal komende updates aan, waaronder Patch 7, die nieuwe Evil Endings introduceert en ook verschillende bugs aanpakt. Daarnaast hint de studio naar de introductie van moddingtools en benoemt plannen voor crossplay en een fotomodus. Echter verduidelijkt Larian ook dat er geen belangrijke nieuwe verhaalinhoud of uitbreidingen aankomen voor Baldur's Gate 3 en ook geen vervolg, omdat de studio haar focus wil verleggen naar het ontwikkelen van haar eigen IP's.

In de komende weken leren we meer over wat er nog meer naar Baldur's Gate komt en waar Larian Studios nog meer mee bezig is.

Bron: Larian Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord