Baldur's Gate 3 krijgt geen DLC, maar wel nieuwe Evil Endings

Geplaatst:

Swen Vincke heeft tijdens GDC 2024 en in een interview met IGN laten weten dat Baldur's Gate 3 geen DLC's gaat ontvangen. Om de pijn te verzachten laat hij weten dat de game wel nieuwe eindes krijgt. En dat wordt geen goed einde, want het gaat om meerdere Evil Endings.

Tijdens GDC 2024 mocht Larian Studios weer meerdere awards in ontvangst nemen.. Ze hebben ondertussen een nieuwe kast nodig op het hoofdkantoor, want Baldur's Gate 3 blijft scoren. In onze review van Baldur's Gate 3 kun je lezen, waarom de game zo ontzettend goed is. Hoewel dit een moment is om te vieren, heeft Swen Vincke laten weten dat Baldur's Gate 3 niet wordt uitgebreid via DLC's. Er waren ideeën voor DLC's, maar de game heeft een duidelijk begin en einde en de ontwikkelaars zagen de ontwikkeling van een DLC vooral als een verplichting. Hierdoor ontbrak de passie en heeft Larian Studios besloten om dit pad niet te volgen. Dat betekent echter niet dat we de komende tijd geen updates meer krijgen. De feedback van de spelers wordt nog steeds serieus genomen en daardoor werkt het team nu aan nieuw eindes. Momenteel kent Baldur's Gate 3 al meerdere goede en slechte eindes, maar met de aankomende Evil Endings kun je nogal kwaadaardig zijn.

Baldur's Gate 3 is te spelen via pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Baldur's Gate 3 komt niet naar abonnementsdiensten.

Bron: IGN

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord