Baldur's Gate 3 voor PS5 is uitgesteld

-

Baldur's Gate 3 is uitgesteld voor de PS5. Voor de pc komt de game juist eerder uit, om niet samen te vallen met de release van Starfield.

Ontwikkelaar Larian Studios kondigde onlangs nieuwe releasedata aan voor de PS5- en pc-versie van Baldur's Gate 3. De pc-versie van Baldur's Gate komt een paar weken eerder dan verwacht, namelijk op 3 augustus in plaats van 31 augustus. De PS5-versie wordt echter uitgesteld naar 6 september. Het valt wel op dat dit de dag is dat de grote exclusieve game van Microsoft, Starfield, lanceert. In een blogpost geeft de ontwikkelaar aan dat de pc-versie van Baldur's Gate 3 uitkomt 'op een tijdstip waarop spelers meer tijd hebben om de game te spelen'. Dit lijkt te refereren naar de release van Starfield en de verwachtingen dat de game een hoop tijd en aandacht van pc gamers op zal gaan eisen. De PS5 editie van de game is uitgesteld omdat de ontwikkelaar meer tijd nodig heeft om te zorgen dat Baldur's Gate 3 draait op 60fps, aldus Larian Studios. Tijdens het Summer Game Fest kregen we nog een Baldur's Gate 3 trailer te zien.

De pc-versie van Baldur's Gate 3 staat nu dus op de planning voor 3 augustus en de PS5-versie is uitgesteld naar 6 september.

Bron: Steam

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Ontwikkelaar:

Larian Studios

Uitgever:

Larian Studios

Release:

6 oktober 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord