Trailer: Baldur's Gate 3 opent de poorten tijdens Summer Game Fest

Geplaatst:

Baldurs Gate 3 staat nog steeds gepland voor augustus en daardoor wil je natuurlijk wat meer informatie. In de nieuwe trailer verwelkomen we een nieuw personage.

Een grote naam werd recentelijk verbonden aan de RPG. Ja, J.K. Simmons is te horen in Baldur's Gate 3. In de trailer die tijdens Summer Game Fest werd getoond wordt een nieuw personage en zijn stemacteur onthuld. Jason Isaacs is namelijk de stem van heer Enver Gortash. Hij wil de stad naar nieuwe hoogtes brengen en staat open voor bondgenootschappen. Het is nog afwachten of dit allemaal goed gaat verlopen. Gortash is blijkbaar opgevoed door de duivel zelf en dat klinkt niet als een goede ouder. In de trailer kun je het personage beter bekijken en hoor je uiteraard de stem van Jason Isaacs.

De 1.0 releasedatum van Baldur's Gate 3 is bekendgemaakt. De RPG verschijnt op 31 augustus voor de pc en PlayStation 5.

Bron: Summer Game Fest

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord