My Hero One’s Justice 2

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 13 maart 2020
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Bandai Namco kondigt My Hero One’s Justice 2 aan

Bandai Namco kondigt My Hero One’s Justice 2 aan. Deze aankondiging werd gedaan in het tijdschrift Weekly Jump.

In de meest recente editie van Weekly Jump, een Japans tijdschrift voor shōnen manga en anime, heeft Bandai Namco een nieuwe My Hero Academia-game aangekondigd. De game heet My Hero One's Justice 2 en is het vervolg op My Hero One's Justice die vorig jaar verscheen. Het vervolg van deze game houdt hetzelfde gevechtssysteem aan als het origineel. Daarnaast wordt er een grote hoeveelheid nieuwe personages toegevoegd die we kennen van het vierde seizoen van de anime-serie.

My Hero One’s Justice 2 verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Er is nog geen exacte releasedatum bekend.

BRON Weekly Jump

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?