My Hero One’s Justice 2

  • Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
  • Eerste releasedatum 13 maart 2020
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Trailer: Eerste trailer My Hero One's Justice 2 toont nieuwe personages

Voor fans van de My Hero Academia-serie en de bijbehorende game heb ik goed nieuws. De eerste trailer van My Hero One's Justice 2 is uit en deze toont nieuwe personages.

Vorige week kondigde Bandai Namco My Hero One's Justice 2 aan via het Weekly Jump-tijdschrift. Meer dan alleen een aankondiging van de game kregen we toentertijd niet, maar nu hebben we eindelijk meer informatie over de game. Bandai Namco heeft onlangs namelijk de eerste trailer van de game onthuld. In deze trailer zien we onder andere de nieuwe personages die aan de fighter worden toegevoegd. Zo werd bekendgemaakt dat onder andere Kai Chisaki, Nejire Hado en Mirio Togata in de game zitten. Ook oude vertrouwde personages als Midoriya, Bakugo, Todoroki en Uraraka maken een terugkeer in het tweede deel.

My Hero One's Justice 2 verschijnt in 2020 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Bandai Namco

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?