Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Banjo-Kazooie krijgt nieuwe DLC

Volgende week zal Rare een bevestiging doen over de nieuwe downloadbare content voor Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes. Dit zal gepaard gaan met meer informatie over de nieuwe DLC.

Nu is er namelijk nog niet veel bekend over de nieuwe content. Het is wel bijna zeker dat de DLC nieuwe werelden zal bevatten. Ook zal je de door fans gemaakte blueprints uit de georganiseerde creation contest van vorig jaar kunnen downloaden. Meer informatie komt dus volgende week.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?