Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Update voor Banjo-Kazooie

Naar de lancering van Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes bleek dat op een SD-televisie de teksten van de game bijna niet te lezen waren, omdat de tekst te klein was. Gelukkig heeft ontwikkelaar Rare daar een oplossing voor gevonden. Je kunt de game nu namelijk updaten met een patch.

De patch zorgt er voor dat de tekst groter wordt, doordat de grotere tekst mogelijkheid standaard wordt aangezet. Mocht je nou geen SD- televisie hebben maar een HD-televisie en je vindt de tekst toch te groot dan kun je de tekst gewoon weer verkleinen in het menu van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?