Banjo Tooie komt naar Nintendo Switch Online

-

Op de Nintendo Switch kun je al enige tijd lekker de nostalgie in duiken door games van vroeger te spelen. Dit aanbod is al redelijk groot, maar wordt volgende week uitgebreid met de komst van de Nintendo 64-game Banjo Tooie.

Banjo Tooie is het directe vervolg op de succesvolle game Banjo Kazooie waarin de beer Banjo samen met zijn gevederde vriend Kazooie het moeten zien op te nemen tegen de kwaadaardige heks Grunty. Tijdens het spelen van deze 3D platformer moet je kenmerkende goude puzzelstukjes - ook wel Jiggies genoemd - zien te verzamelen. Door deze Jiggies te verzamelen kom je steeds verder in de game. Door middel van het vergaren van muzieknoten kun je Banjo en Kazooie nieuwe moves aanleren die je weer kunt gebruiken in de diverse levels. Ook de sjamaan Mumbo Jumbo is in deze game aanwezig om Banjo en Kazooie in verschillende dieren te veranderen. De game Banjo Kazooie werd in 2022 al naar Nintendo Switch Online gebracht.

Vanaf 25 oktober kun je Banjo Tooie spelen via Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord