Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Banjo-Kazooie: Boutjes en Moertjes

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Banjo-Kazooie komt binnenkort naar Nintendo Switch Online

Banjo-Kazooie komt binnenkort officieel naar Nintendo Switch Online. Dat heeft Nintendo bekendgemaakt middles een trailer.

Banjo-Kazooie kwam in 1998 uit op de N64 en verscheen later op de Xbox 360. Nu keert de game binnenkort na 24 jaar terug op een Nintendo-console. Vanaf 21 januari komt de platformer naar Nintendo Switch Online als onderdeel van het N64-uitbreidingspakket. De trailer met gameplay van Banjo-Kazooie in de onlineservice is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Banjo-Kazooie is vanaf 21 januari beschikbaar op Nintendo Switch Online.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?