Battlefield 4 servers hebben het moeilijk

Geplaatst:
Aangepast: 21 juni 2021 13:07

De onthulling van Battlefield 2042 was zo succesvol dat de servers van Battlefield 4 het momenteel nogal moeilijk hebben met het aantal spelers.

Fans van de gameserie waren blijkbaar zo onder de indruk van de onthulling van de eerste gameplay beelden van Battlefield 2042 dat ze massaal weer Battlefield 4 gingen spelen. Er kwamen ook nog een hoop nieuwe spelers bij, waardoor de servers nu moeite hebben om het aantal spelers bij te houden. Ontwikkelaar EA plaatste een statement op hun website waarin ze laten weten dat ze op de hoogte zijn van de lange wachttijden en dat ze dit probleem zo snel mogelijk gaan verhelpen. "We waren volledig omver geblazen door jullie enthousiasme en reacties op de recente Battlefield 2042 onthulling", schrijft community manager EA_Straatford op de officiële website van de ontwikkelaar.

Battlefield 2042 verschijnt op 22 oktober voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Bron: EA Website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 4

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

29 oktober 2013

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord