Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Eerste gameplaybeelden Battlefield 2042 getoond

Tijdens de E3 show van Microsoft en Bethesda hebben we eindelijk de eerste gameplaybeelden van Battlefield 2042 mogen zien.

Het is nog maar een paar dagen geleden dat Battlefield 2042 werd onthuld. Inmiddels weten we ook wat de releasedatum van Battlefield 2042. Vandaag hebben we eindelijk tijdens de E3-stream van Microsoft en Bethesda de eerste gameplaybeelden van de nieuwe Battlefield mogen zien. In een drie minuten durende gameplaytrailer kunnen we zien welke wapens en voertuigen we straks kunnen gebruiken. Ook kunnen we zien hoe alles aan gort geschoten kan worden en er flink veel chaos aanwezig is tijdens een match.

Battlefield 2042 verschijnt 22 juli voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON E3

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?