De horror ontketend in Dead Space x Battlefield 2042

Geplaatst: 3 juli 2024 20:40
-

Isaac heeft het er maar druk mee. Er wordt op zijn overlevingsexpertise gerekend in een bijzondere cross-over tussen Dead Space en Battlefield 2042!

Ja, wellicht komt deze samenwerking een beetje onverwachts uit de hoek. Zowel Dead Space (2023) en Battlefield 2042 ontvangen namelijk geen actieve ondersteuning meer, maar een cross-over evenement zit nog wel in het vat. Van 9 t/m 16 juli kunnen spelers aan de slag met de Outbreak-modus. In deze gamemodus moeten spelers ontsnappen uit het Boreas-laboratorium. Zoals je in het verse beeldmateriaal kunt zien, krioelt het met monsterachtige bedreigingen. Spelers kunnen nieuwe beloningen ontgrendelen door simpelweg te spelen, maar natuurlijk kun je ook de portemonnee trekken. De samenwerking tussen de twee franchises omvat een Dead Space-bundel met de legendary specialist-outfit genaamd Marked Man, drie legendary weaponskins en nog veel meer. De bundel kan worden aangeschaft voor 2200 BFC.

Battlefield 2042 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: EA
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Ontwikkelaar:

EA DICE

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

19 november 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord