Trailer: Battlefield 2042 seizoen 6 Dark Creations onthuld

Geplaatst:

Een nieuwe trailer laat ons meer zien van Battlefield 2042 Seizoen 6. Dit seizoen bevat onder andere zombies.

EA en DICE hebben details onthuld voor Battlefield 2042 Seizoen 6, genaamd Dark Creations, dat binnenkort van start gaat. Het seizoen wordt afgetrapt nadat Battlefield 2042 Redux is afgelopen. Seizoen 6 introduceert een close-quarters combat map waar je spontaan claustrofobisch van wordt, nieuwe wapens en cosmetica. De teaser trailer voor het seizoen laat zien dat soldaten het moeten opnemen tegen zombie-achtige vijanden met gloeiende ogen, wat doet vermoeden dat er mogelijke PvE-content of cosmetics met een Halloween-thema mogelijk in aantocht zijn. Hoewel DICE nog niet veel details heeft onthuld, wordt de nieuwe map beschreven als een uniek slagveld met duistere geheimen. Een volledige gameplaytrailer voor Battlefield 2042 Season 6 verschijnt op 5 oktober, waarin we meer updates en content kunnen verwachten.

Battlefield 2042 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series. Seizoen 6, Dark Creations, gaat op 10 oktober van start.

Bron: EA DICE
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord