Geen nieuwe seizoenen voor Battlefield 2042

Geplaatst:

Het doek valt voor Battlefield 2042. De first-person shooter gaat geen nieuwe seizoenen meer ontvangen, omdat EA bezig is met de toekomst van de franchise.

Byron Beede - de general manager van de Battlefield-franchise - laat dit weten via een blogpost. Ondanks het feit dat de teams achter Battlefield 2042 ontzettend trots zijn op de post-launch support, wordt het tijd om naar de toekomst te kijken, aldus Beede. Dit wil zeggen dat de first-person shooter geen nieuwe seizoenen meer gaat ontvangen. Wil dit zeggen dat de nieuwe content totaal stil komt te staan? Nee, dat nog net niet. Spelers mogen wel verse in-game challenges, events en modes verwachten, terwijl ook het onderhoud voorlopig nog wordt doorgezet. De toekomst van de Battlefield-franchise wordt na dit bericht ook nog iets rooskleuriger. Motive Studio gaat zich namelijk bemoeien met de ontwikkeling van de aankomende Battlefield-game. Deze ontwikkelaars waren verantwoordelijk voor Dead Space (2023) en Star Wars: Squadrons. Hun expertise op het gebied van de Frostbite-engine is zeer waardevol, aldus Beede. Ze gaan samen met DICE, Criterion en Ripple Effect werken aan een 'Battlefield-universum' bestaande uit zowel singleplayer- als multiplayer-ervaringen.

Check hier Battlefield 2042 Season 7: Turning Point.

Battlefield 2042 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord