Dit is Battlefield 2042 Season 7: Turning Point

Geplaatst:

Het nieuwe seizoen van Battlefield 2042 komt eraan. Dit is wat Season 7: Turning Point ons gaat brengen.

Season 7: Turning Point in Battlefield 2042 brengt spelers naar een Chileense woestijn, waar ze strijden om de kostbaarste grondstof van de aarde. De nieuwe map Haven introduceert intense gevechten in de voorsteden van het mijnstadje El Alicanto in de Atacama-woestijn. Spelers kunnen zich uitrusten met nieuwe hardware, zoals de SCZ-3 SMG en Predator SRAW, en vernietiging strategisch inzetten. De Season 7 Battle Pass biedt 100 tiers aan content, waaronder nieuwe wapens en XP-boosters, waarbij alle items die de gameplay beïnvloeden gratis te verdienen zijn. Houders van een Year 1 Pass ontgrendelen direct gemiste hardware die ze in Seasons 5 en Season 6 van Battlefield 2042 zijn misgelopen. Nieuwe wapens zoals de SCZ-3 SMG, AK 5C en DFR Strife zijn beschikbaar en spelers kunnen de vier classes Assault, Engineer, Support en Recon verkennen.

Battlefield 2042 Season 7: Turning Point gaat op 19 maart van start. Om dit te vieren, is de game van 21 tot 24 maart gratis te spelen.

Bron: EA
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord