Trailer: Battlefield 2042 krijgt nieuw evenement genaamd Redux

Geplaatst:

Battlefield 2042 seizoen 5 is pas twee maanden geleden van start gegaan, maar EA richt zich al op het zesde seizoen. In de tussentijd krijgen spelers het evenement genaamd Redux voor hun kiezen.

In de Battlefield 2042 Development Update worden details over Season 6 en een nieuw evenement genaamd "Redux" gedeeld. Seizoen 6 gaat in oktober van start en bevat een mysterieuze nieuwe map. Redux biedt spelers de kans om favoriete Battlefield 2042-momenten opnieuw te beleven en beloningen te verdienen. Er worden verfijnde versies geïntroduceerd van gamemodi als Rush Chaos XL, Tactical Conquest, Breakthrough Chaos en Conquest Assault, met nieuwe spelersaantallen en maps. Spelers kunnen nu Ribbons verdienen om beloningen vrij te spelen in officiële gamemodi, waaronder skins voor personages, voertuigen en wapens. Er zijn dubbele XP-weekenden gepland om de voortgang te versnellen. Het bericht bevat ook een Quality of Life Update met balansaanpassingen en een nieuwe Codex-functie voor liefhebbers van de lore. Het Battlefield-team verwacht in oktober meer aankondigingen over Season 6.

Battlefield 2042 Redux

Het Redux-evenement in Battlefield 2042 begint op 29 augustus en duurt zes weken. In oktober begint het zesde seizoen. Check hier onze review van Battlefield 2042.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 2042

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 november 2021

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord