Battletoads

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 augustus 2020
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Fighting , Party , Platform
  • Gameliner score

Battletoads krijgt stripboekserie

De Battletoads zijn binnenkort ook te bewonderen via een gloednieuwe stripboekserie. Rare maakt dit bekend met een trailer en laat weten dat het eerste deel gratis te bemachtigen is.

Via Amazon kun je beginnen met het lezen van het nieuwste avontuur van de iconische padden. De beschrijving laat ons weten dat de Battletoads wederom een gevecht met The Dark Queen hebben gewonnen en nu uitgenodigd zijn voor het Grand Festival. Dit is een evenement waarbij alle helden in het heelal bijeen komen. Tijdens dit feest gaan de Battletoads het opnemen tegen een heleboel andere figuren. Het tweede deel van de comic is ook gratis, maar die is pas beschikbaar vanaf 30 november. De receptie van de reboot van Battletoads was verdeeld, maar bij ons kreeg de vechtgame een positieve review.

Battletoads is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One.

BRON Rare

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?