Battletoads krijgt stripboekserie

Geplaatst:
Aangepast: 21 oktober 2020 13:56

De Battletoads zijn binnenkort ook te bewonderen via een gloednieuwe stripboekserie. Rare maakt dit bekend met een trailer en laat weten dat het eerste deel gratis te bemachtigen is.

Via Amazon kun je beginnen met het lezen van het nieuwste avontuur van de iconische padden. De beschrijving laat ons weten dat de Battletoads wederom een gevecht met The Dark Queen hebben gewonnen en nu uitgenodigd zijn voor het Grand Festival. Dit is een evenement waarbij alle helden in het heelal bijeen komen. Tijdens dit feest gaan de Battletoads het opnemen tegen een heleboel andere figuren. Het tweede deel van de comic is ook gratis, maar die is pas beschikbaar vanaf 30 november. De receptie van de reboot van Battletoads was verdeeld, maar bij ons kreeg de vechtgame een positieve review.

Battletoads is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One.

Bron: Rare
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battletoads

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

20 augustus 2020

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord