Trailer: Nieuwe details Battletoads vrijgegeven

Geplaatst:

Dankzij de twee nieuwe trailers die Rare heeft uitgegeven komen we meer te weten over Battletoads. Het verhaal en de combat staan in de spotlight.

Battletoads wordt gezien als een reboot en eentje die niet alleen de originele formule respecteert, maar ook wilt evolueren. Dit is vooral te zien in de eerste trailer die de combat tentoonstelt. We zien dat elke Battletoad een unieke vechtstijl heeft met allerlei over de top animaties. De combat in Battletoads geeft de speler meer vrijheid hoe je wilt spelen. De game komt ook met een gloednieuw verhaal waar meerdere tv schrijvers aan hebben gewerkt. Ze geven de Battletoads meer karakter met goede en slechte eigenschappen. Ze introduceren nieuwe personages en geven de padden de vraag van hun leven; Is het leven het wel waard als je niet meer beroemd bent? Battletoads gaat ons ook 30 minuten aan cartoon cutscenes voorschotelen en 11 verschillende game modi zijn beschikbaar op release.

Battletoads is beschikbaar vanaf 20 augustus voor de pc en Xbox One. De game is beschikbaar vanaf dag één voor Xbox Game Pass.

Bron: Xbox
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battletoads

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

20 augustus 2020

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord