Battletoads

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 augustus 2020
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Fighting , Party , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe details Battletoads vrijgegeven

Dankzij de twee nieuwe trailers die Rare heeft uitgegeven komen we meer te weten over Battletoads. Het verhaal en de combat staan in de spotlight.

Battletoads wordt gezien als een reboot en eentje die niet alleen de originele formule respecteert, maar ook wilt evolueren. Dit is vooral te zien in de eerste trailer die de combat tentoonstelt. We zien dat elke Battletoad een unieke vechtstijl heeft met allerlei over de top animaties. De combat in Battletoads geeft de speler meer vrijheid hoe je wilt spelen. De game komt ook met een gloednieuw verhaal waar meerdere tv schrijvers aan hebben gewerkt. Ze geven de Battletoads meer karakter met goede en slechte eigenschappen. Ze introduceren nieuwe personages en geven de padden de vraag van hun leven; Is het leven het wel waard als je niet meer beroemd bent? Battletoads gaat ons ook 30 minuten aan cartoon cutscenes voorschotelen en 11 verschillende game modi zijn beschikbaar op release.

Battletoads is beschikbaar vanaf 20 augustus voor de pc en Xbox One. De game is beschikbaar vanaf dag één voor Xbox Game Pass.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?