Trailer: Battletoads heeft eindelijk releasedatum

Geplaatst:
Aangepast: 31 juli 2020 16:48

Ja schrik niet, maar zojuist is er eindelijk weer nieuws omtrent Battletoads verschenen. En niet zomaar nieuws, maar een nieuwe trailer met releasedatum.

Het is erg lang stil geweest om de game die eigenlijk eind vorig jaar al zou verschijnen, maar nu laat Battletoads eindelijk weer van zich horen. In een nieuwe trailer wordt duidelijk dat we niet heel lang meer hoeven te wachten om met Rash, Zitz en Pimple aan de slag te gaan. De game met de drie bekende padden in de hoofdrol verschijnt namelijk al binnenkort. De trailer toont ons bovendien gameplaybeelden van de sidescroller, waaronder de beruchte Turbo Tunnel. In de nieuwe versie is goed te zien dat deze wel is aangepast. Ruim een jaar geleden werd nog bekendgemaakt dat Battletoads vorig jaar zou verschijnen, dat is helaas niet gelukt. Nu kunnen we er binnenkort alsnog mee aan de slag.

Battletoads heeft een releasedatum gekregen voor 20 augustus en verschijnt dan voor de Xbox One en pc.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battletoads

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

20 augustus 2020

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord