Battletoads

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 augustus 2020
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre Fighting , Party , Platform
  • Gameliner score

Trailer: Battletoads maken dit jaar hun comeback

De welbekende Battletoads maken dit jaar hun langverwachte comeback, zo was te zien tijdens de E3 persbriefing van Microsoft vandaag.

In deze nieuwe Battletoads-game komen de padden Zitz, Pimple en Rash weer in actie. De game biedt een geheel nieuw avontuur, met invloeden van de games die we kennen van de NES. Zo vecht je je ook in deze game een weg door de diverse levels en wordt dit afgewisseld met racelevels, zoals de beruchte tunnel. Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar Battletoads komt in 2019 naar de Xbox One en is direct bij release beschikbaar via Xbox Game Pass.

BRON Microsoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?