Bekijk de speciale boodschap van Charles Martinet

Geplaatst:

Shigeru Miyamoto en Charles Martinet hebben een speciale boodschap voor de Mario-fans. Er wordt via een video duidelijk gemaakt wat de nieuwe rol wordt van Martinet.

Een tijdje geleden stond gameland op z'n kop: Charles Martinet stopt als Mario. De acteur gaat niet meer het stemwerk verzorgen van Mario en zijn vrienden. De beste man blijft echter actief bij Nintendo - nu kleedt hij de functie van 'Mario Ambassadeur' aan. Dit betekent voornamelijk dat hij aanwezig zal zijn bij evenementen over de gehele wereld en de interactie opzoekt met de vele Mario-fans. Shigeru Miyamoto vertelt in de video een anekdote over Charles en het wederzijds respect is goed te zien. Charles Martinet geeft aan erg dankbaar te zijn voor al het plezier wat hij de wereld heeft kunnen bieden en hoopt deze 'joy' te kunnen blijven delen.

Hoop jij Charles Martinet te kunnen ontmoeten? Laat het ons weten!

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord