Donkey Kong: Jungle Beat

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 juni 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Muziek
  • Gameliner score -

Bekijk Donkey Kong op de Wii

Waar je eerder vandaag al kon lezen dat er een aantal GameCube-titels geport worden, kun je nu wat Wii-beelden van één van die titels zien.

Het gaat hier om Donkey Kong: Jungle Beat. Oorspronkelijk uit 2005 op de GameCube, nu met Wii-besturing naar de nieuwe Nintendo-console. Beelden zeggen meer dan woorden, dus kijk maar gewoon even hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?