Donkey Kong: Jungle Beat

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 5 juni 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Muziek
  • Gameliner score -

Oude Donkey Kong met nieuwe besturing in zomer

Op de Nintendo GameCube had je de konga's als controller. Deze controller was eerst bedoelt om Donkey Konga mee te spelen, waar je moest slaan op het ritme van het nummer. In 2005 kwam Donkey Kong Jungle Beat uit. Hierbij speelde je een platform-game met je konga's.

Voor liefhebbers, of nieuwkomers van de game, komt Nintendo opnieuw met de game voor de Nintendo Wii. Hierbij zal nieuwe besturing komen te zitten. Volgens Nintendo Duitsland zal deze game in de zomer verschijnen. Een precieze releasedatum volgt later.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?