Fable Legends

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum geannuleerd
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Bèta van Fable Legends blijft nog enkele weken actief

Gisteren kondigde Microsoft aan de deuren van Press Play Studios en Lionhead Studios te sluiten. Eén van de gevolgen is de annulering van Fable Legends. Echter is de gesloten bèta van het spel nog enige tijd beschikbaar. Dit meldt Lionhead Studios op hun forum.

Spelers met toegang hebben tot woensdag 13 april 16:00 om de wereld van Fable Legends te verkennen. Daarna worden de servers offline gehaald. Maar er worden geen nieuwe deelnemers toegelaten. Ook niet spelers die een uitnodiging hebben aangevraagd.

Verder krijgen spelers een volledige vergoeding voor reeds aangeschafte in-game credits (Gold). Als je in aanmerking komt voor een vergoeding krijg je binnen zeven dagen een e-mail van Lionhead Studios. Uiteraard is het niet langer mogelijk om nieuwe credits aan te schaffen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?