Fable Legends

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum geannuleerd
  • Platformen Pc , Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Video: Fable Legends open bèta uitgesteld naar 2016

Ontwikkelaar Lionhead heeft via de onderstaande video laten weten dat Fable Legends wordt uitgesteld naar 2016. De open bèta van de game zou rond de feestdagen van 2015 beschikbaar worden gesteld voor Xbox One- en pc-gamers. Deze is nu echter uitgesteld naar de lente van 2016.

Fable Legends vraagt meer tijd dan verwacht en wordt steeds uitgebreider. Om deze reden is de free-to-play game uitgesteld naar 2016.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?