Beter laat dan nooit; De Nintendo Switch Joy Con charger

-

Onder het motto beter laat dan nooit, introduceert Nintendo 7,5 jaar na de release van de Nintendo Switch de Nintendo Switch Joy Con Charger. "Een uitkomst voor velen", aldus de Switch-spelers uit 2017.

Waar de meeste semi-gepensioneerden lekker starten met rentenieren, is de Nintendo Switch bezig met een soort midlife crisis. Zo wist Nintendo even in een Nintendo Direct Metroid Prime 4: Beyond beelden te tonen, de nieuwe Mario & Luigi: Brothership aan te kondigen en The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom te presenteren. Ter voorbereiding op die knallers verschijnt er nu dus ook een officiële Nintendo Switch Joy Con Charging Stand. Op deze charger kan je gelijktijdig twee Joy Cons opladen. Let wel, je dient de Charger aan te sluiten middels een USB C-poort. De officiële Nintendo Switch Joy Con Charging Stand verschijnt op 17 oktober 2024 in de schappen.

Ga jij deze laatbloeier in huis halen? De Nintendo Switch Joy Con Charging Stand verschijnt op 17 oktober 2024 in de winkels. Een prijs is helaas tot op heden onbekend.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

18 juli 2024 om 21:57

Beter laadt dan nooit ;-)

Avatar RudeRudeson
RudeRudeson

23 juli 2024 om 11:13

@KorstjeDeClown damn, deze had ik moeten gebruiken...

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord