Speel als Zelda in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Geplaatst: 18 juni 2024 17:45
Aangepast: 25 juni 2024 13:22
-

Speel (eindelijk) als Zelda in The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. De nieuwste The Legend of Zelda-game werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van 18 juni.

De trailer begint zoals vele andere Zelda-games. Prinses Zelda zit gevangen en Link neemt het op tegen de Demon King Ganon om haar te redden. In Echoes of Wisdom loopt het alleen net even anders, want opeens verschijnt er een scheur in de wereld die Link letterlijk opslokt. Voordat hij helemaal verdwijnt weet hij Zelda te bevrijden met zijn pijl en boog. Na ontsnapt te zijn is het aan Zelda om het mysterie van de scheuren op te lossen. Dit doet ze niet met de Master Sword, maar met de mysterieuze Tri Rod die ze krijgt van de fee Tri. Deze staf laat Zelda verschillende objecten kopiëren en kan ze die op elk moment oproepen. Zo kan ze onder andere bedden, blokken, tafels en zelfs monsters oproepen om haar te helpen Hyrule te redden. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom verschijnt 26 september op de Nintendo Switch. Lees hier onze The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom review over de laatste Zelda-game.

Bron: Nintendo Direct

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

26 september 2024

-

Nintendo Switch

Reacties
Avatar Anita
Anita

19 juni 2024 om 11:07

(bijgewerkt)

Het is al een tijdje geleden dat ik blij werd van een Zelda aankondiging, maar dit ziet er super vet uit. Mooie 2D stijl, met de echoes kunnen we alle kanten op en we spelen als Zelda.

Avatar Jolienmauritsz
Jolienmauritsz

19 juni 2024 om 12:32

@Anita Ik kan niet wachten tot september, het ziet er zo leuk uit! :D

Avatar DJ
DJ

19 juni 2024 om 20:07

Voelt bijna aan als old-school Zelda met een glansje. Insta-buy wat mij betreft (ook zonder dat glansje trouwens)

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord