Interview Zelda: Echoes of Wisdom onthult nieuwe details

-

Een interview met het hoofd van ontwikkeling van Zelda: Echoes of Wisdom heeft nieuwe details naar boven gebracht. Het interview is onderdeel van de Ask the Developer-serie van Nintendo en is op de website te vinden.

Op dit moment staan de eerste twee delen van het interview op de website, het derde deel komt daar binnenkort bij. In het interview komen een aantal nieuwe weetjes voorbij over de game die wel eens interessant kunnen zijn voor de echte fans. Zo wordt Grezzo benoemd als de ontwikkelingsstudio achter de game en komen we erachter dat Zelda: Echoes of Wisdom de eerste Zelda-game wordt met een vrouwelijke game director, Tomomi Sano. Ze begon in1998 met het bewerken van podiumtexturen voor Tekken 3 en heeft sindsdien een hoop ervaring opgedaan in de game-industrie. Sano begon in 2004 bij Nintendo als coördinator voor Mario Party 6 en werd daarna bij een hoop andere projecten van de uitgever betrokken. Later was ze ook coördinator voor Zelda: Ocarina of Time en Majora's Mask 3D.

Ben je benieuwd naar het hele interview? Op de website van Nintendo kun je deel één en twee nu al lezen, deel drie wordt binnenkort toegevoegd.

Bron: Nintendo

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

26 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord