In vijf minuten alles over The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

-

Vlak voor de release kan Nintendo het toch niet laten om ons wat nieuwe The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom-beelden te tonen. In ruim vijf minuten tijd zien we meer dan genoeg gameplay om ons voor te bereiden op wat komen gaat.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is een unieke game binnen de franchise. Dit keer spelen we namelijk niet als Link, maar juist als Zelda. Precies, alle non-gamers hebben eindelijk gelijk wanneer ze zeggen die ene game waarin je speelt als Zelda! Nintendo neemt uitgebreid de tijd om de wereld van Echoes of Wisdom met ons door te nemen. Hyrule wordt namelijk geteisterd door rifts die alles en iedereen opslokken, inclusief Link! Door Echoes te creëren is Zelda in staat om zonder ook maar een vinger uit te steken vijanden te verslaan en puzzels op te lossen.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom verschijnt op 26 september voor Nintendo Switch. Wij konden de game al spelen bij Nintendo op kantoor! De bevindingen lees je in onze The Legends of Zelda: Echoes of Wisdom preview.

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

26 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord