Enemy Territory: Quake Wars

  • Ontwikkelaar Artificial Studios
  • Eerste releasedatum 28 september 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Betreedt vandaag het vijandelijk gebied op de consoles

Enemy Territory: Quake Wars is al een tijdje uit voor de pc. Nu de game geport is voor de consoles kunnen Xbox 360 en PlayStation 3 bezitters zich ook verdiepen in deze game. Vandaag is de game uitgekomen.

Deze game zal het online gamen op de consoles een stuk beter maken. Dit komt dankzij de gevarieerde gameplay en intense gevechten. Kevin Cloud, uitvoerend producent van Id Software, vertelt het volgende:

Of je nu online speelt met vijftien vrienden of tegen AI-tegenstanders vecht in een single player-missie, in Enemy Territory: QUAKE Wars is het samenspel en het gebruik van strategieën van een ongeëvenaard niveau voor de PS3 en de Xbox 360."

Koop Enemy Territory: Quake Wars nu bij Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?