Enemy Territory: Quake Wars

  • Ontwikkelaar Artificial Studios
  • Eerste releasedatum 28 september 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Download nu de Enemy Territory: Quake Wars demo

Enemy Territory: Quake Wars kwam een klein jaartje geleden uit voor de pc. Aangezien het grote succes was een port naar de consoles meer dan honderd procent zeker. De Xbox 360- en PlayStation 3 versie zijn inmiddels uit.

Vandaag is er een demo van de game verschenen op Xbox Live. Een demo op het PlayStation Network ontbreekt nog. Wil je weten of deze game wat voor je is? Download dan de demo of lees binnenkort mijn review van de PlayStation 3 versie!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?