Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Binnenkort update Burnout Paradise

In februari kwam er al een nieuwe DLC voor Burnout Paradise uit genaamd Burnout Party Pack en nu komt er ook nog eens een update bij. Helaas zullen alleen PC en PlayStation 3 bezitters geluk hebben, want de update zal alleen voor hen toegankelijk zijn via de Criterion Games website vanaf 6 februari.

De update zal onder meer betere Graphics, Race restart optie, makkelijkere barrel-rolls en nog wat andere opties aan de game toevoegen. Vanaf febuari kun je dus weer volop aan de gang met Burnout Paradise.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?