Servers Burnout Paradise sluiten komende zomer

Geplaatst: 19 april 2019 12:35
Aangepast: 19 april 2019 12:35
-

De servers van Burnout Paradise sluiten komende zomer definitief de deuren. Dit staat te lezen op de officiële Facebookpagina van de game. Het aftellen naar het sluiten van de servers is inmiddels begonnen.

Burnout Paradise verscheen in 2008 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Na ruim 11,5 jaar trouwe dienst komt er een einde aan de online mogelijkheden van de game. In het bericht staat aangegeven dat na het sluiten van de servers, de game nog wel offline speelbaar is. Ook wordt benadrukt dat het hierbij dus gaat om de originele game, de servers van Burnout Paradise Remastered blijven gewoon open. Je hebt dus nog iets meer dan honderd dagen om alle uitdagingen te voltooien.

Vanaf 1 augustus zijn de servers van de originele Burnout Paradise officieel gesloten.

Bron: Burnout Paradise
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Burnout Paradise

Ontwikkelaar:

Criterion Studios

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

25 januari 2008

-

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord