BioShock 2

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 9 februari 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

BioShock 2 komt overal tegelijk

Het eerste deel van BioShock kwam niet tegelijkertijd op alle platforms uit(dat wil zeggen PC, PlayStation 3 en Xbox 360). 2K Games wil dit anders gaan aanpakken met het tweede deel, die wel gewoon op alle consoles tegelijk uit moet komen:

We're aiming for simultaneous release on all platforms.

Daarnaast werd er nog even ingegaan op de multiplayer mode die de game zal krijgen. Helaas geen nieuwe details, alleen dat we binnenkort meer informatie mogen verwachten. Hou Gameliner dus goed in de gaten voor meer nieuws over BioShock 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?