BioShock 2

  • Ontwikkelaar 2K Marin
  • Eerste releasedatum 9 februari 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

BioShock 2 krijgt naamsverandering en multiplayermodus

De naam BioShock 2: Sea of Dreams zul je binnenkort nergens meer tegenkomen. De game krijgt namelijk een andere naam. De game zal voortaan gewoon BioShock 2 gaan heten, zonder subtitels, aldus een woordvoerder van 2K Games.

Ook is verteld dat BioShock 2 geen co-op zal bevatten, omdat ze zich liever willen richten op alle andere gebieden. De game zal daarnaast gelukkig wel een multiplayermodus krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?