Bioware teast Dragon Age 4 concept art

Geplaatst:
Aangepast: 23 juli 2020 14:54

Tijdens het EA Play Live evenement liet Bioware de eerste beelden zien van de concept art van Dragon Age 4, als deel van een montage van verschillende next-gen games die uitkomen voor de Xbox Series X en de PlayStation 5.

Dit is het eerste dat we te zien krijgen van de game na de teaser trailer tijdens The Game Awards 2018. Meer dan een paar beelden zijn het niet, maar wel een mooi voorproefje op het eindresultaat. Verder werd er geen gameplay getoond. De game werd in de rest van het evenement niet eens meer genoemd. Maar wel even een reminder dat Bioware er nog steeds mee bezig is. Het is al zes jaar geleden dat Dragon Age: Inquisition uitkwam. Na de grote plottwist aan het eind van deze game, zijn de fans al jaren aan het wachten op het vervolg.

Een release datum voor Dragon Age 4 is er helaas nog niet.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord