Bit: Super Pollo yeet Among Us nugget de ruimte in

Geplaatst:
Aangepast: 10 oktober 2022 17:24

Kipnuggets, hartstikke lekker bij de friet/patat/aardappel. Er zijn hele bevolkingsstammen die massaal bij de Mac in de rij gaan staan om ze te scoren. Wat dan vooral leuk is; met je halfdronken stapvrienden een rorschachtest doen om te bepalen waar je stukjes gepaneerd pluimvee op lijken.

Want het kan zijn dat één van die hompjes kip met één Beter Leven ster op een personage van Among Us lijkt. Dat is echt helemaal niet sus. Sterker nog, de Chileense kipketen Super Pollo heeft er onlangs nog één de ruimte in geschoten. Of ja, ruimte, zeg maar stratosfeer. Leuke actie natuurlijk, maar ik zie er het nugget niet van in. Voor Super Pollo is het natuurlijk prima reclame. Filmen hoe je een Among Us gestileerd stuk fastfood de lucht in jaagt is uitstekend voor de kijkcijfers. Vooral wanneer wij daar ook nog eens over rapporteren.

Afijn, toch knap gedaan. Binnen 41 minuten een afstand van 32 kilometer afleggen. Dat is toch bijna 47 kilometer per uur. Als dat geen fast food is...

Bron: TheGamer
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord