Black Panther vs. Captain America in Marvel 1943: Rise of Hydra

Geplaatst:
Aangepast: 25 maart 2024 09:37

Tijdens het Unreal Engine-geweld gedurende GDC is er een Marvel-bommetje gedropt. Check hier de eerste beelden van Marvel 1943: Rise of Hydra!

Ontwikkelaar Skydance New Media mag de kracht van Unreal Engine 5 vertonen aan de wereld. Dit doen ze door hun nieuwe Marvel-game te onthullen. In Marvel 1943: Rise of Hydra kom je terecht tijdens de turbulente tijden van de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal draait om twee Marvel-superhelden: Captain America en Black Panther. Het zijn wellicht niet dezelfde versies die je kent uit de MCU, maar voorgangers daarvan. Captain America wordt ditmaal tot leven gewekt door Drew Moerlein (NCIS, Horizon: Forbidden West) en de rol van Black Panther wordt vertolkt door Khary Payton (The Walking Dead, The Super Mario Bros. Movie). De twee helden komen in conflict met elkaar, maar waarom? De reden blijft nog een beetje warrig, maar de losse vuistjes zorgen in ieder geval voor spektakel. Gaat dit verhaal een beetje vermaken? Die kans is zeker aanwezig, aangezien Amy Hennig achter het roer staat. Hennig is vooral bekend om haar schrijfwerk m.b.t. de Uncharted-games. Ja, de verwachtingen zijn hooggespannen. Zeker wanneer Hennig nog een schepje erbovenop doet en claimt dat alle beelden in de trailer regelrecht uit de game komen. Geen 'smoke and mirrors' ongein, zoals ze dat wel eens mooi zeggen.

Marvel 1943: Rise of Hydra staat op de planning voor 2025.

Bron: Marvel
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel 1943: Rise of Hydra

Series

-

Uitgever

Marvel Games

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Skydance New Media

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord