Braum vecht samen met Poro's in 2XKO

Geplaatst: 10 juli 2024 12:20
-

Sinds Riot Games hun aankomende vechtgame heeft omgedoopt naar 2XKO worden we geïntroduceerd met alle League of Legends personages die aanwezig zijn. Dit keer is het de beurt aan de vriendelijke Braum die samenwerkt met een aantal schattige Poro's.

" The heart is the strongest muscle", is een van de iconische zinnen van Braum in League of Legends. Als je naar Braum kijkt dan is het hart niet de enige sterke spier, want onze grote vriend loopt rond met een gigantisch schild. Braum is een trouwe verdediger, maar in 2XKO laat hij zien hoe goed hij kan vechten. Dit doet hij voornamelijk door met zijn schild rond te zwaaien, maar hij is niet alleen. Hij heeft namelijk de mogelijkheid om een Poro met een hamer op te roepen. Deze schattige Poro komt uit de lucht vallen om de tegenstander even sterretjes te laten zien. Dat is niet de mooiste aanval die er is. Aan het eind van de trailer gooit Braum met de bekende Poro Snacks, waardoor de Poro's als een grote sneeuwbal op de tegenstander afrollen. Een betere samenwerking kun je niet hebben.

2XKO heeft nog steeds geen releasedatum.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2XKO

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

NNB

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord