Bulletstorm

  • Ontwikkelaar People can fly
  • Eerste releasedatum 24 februari 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Bulletstorm komt naar Nintendo Switch

Bulletstorm maakt binnenkort zijn opwachting op de Nintendo Switch. Dit heeft Gearbox Software tijdens diens presentatie op PAX East bekendgemaakt.

De first-person shooter is ontwikkeld door People Can Fly en komt met hulp van Gearbox naar Nintendo's console. Deze versie komt in de vorm van Bulletstorm: Duke of Switch Edition en bevat naast de reguliere game ook alle aanvullende content. In deze versie is ook Duke Nukem als speelbaar personage toegevoegd en hij is voorzien van zijn eigen dialogen tijdens de cutscenes.

onbekend

Een concrete releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar naar verwachting verschijnt Bulletstorm: Duke of Switch Edition nog dit jaar voor de Nintendo Switch.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?