Bulletstorm

  • Ontwikkelaar People can fly
  • Eerste releasedatum 24 februari 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Epic Edition Bulletstorm bevat Gears 3 bèta

Epic Games vertelde vandaag dat mensen die de Epic Edition van Bulletstorm kopen, "eerder" toegang krijgen tot de bèta van Gears of War 3. Het lijkt er dus op dat er ook andere manieren zijn om aan de bèta deel te nemen.

De Epic Edition van Bulletstorm zal ook 25.000 bonus-xp, visuele upgrades voor de leash en Peace Maker Carbine schoenen en armor bevatten.

De bèta van Gears of War 3 zal begin 2011 van start gaan.

Bulletstorm verschijnt 25 februari voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de pc. Gears of War 3 verschijnt in de herfst van 2011 voor de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?